Brouwerij Bliksem

Nieuws

By in Uncategorized Reacties uitgeschakeld voor B-Fest 2017

B-Fest 2017

JiiiiHAAAAA het jaarlijkse feestje van Brouwerij Bliksem en Smaaker is weer aan! Komt allen en geniet van, Bier, Baarden, Burgers, Bands en nog veel meer op Belcrum Beach op zaterdag 29 Juli van 14.00 tot 23.00 uur.

– Bieren van:
Brouwerij Bliksem
Brouwerij Frontaal
Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch
De Lastige Broertjes
USA Beer
Witte Anker

– Burgers en Sate van Smaaker

– Perfecte baarden door de beste barbier van Breda Mr. Wally
– ALPHA Beard Oil

– muziek o.a.
Vier Bier op Luyken
Broken Anchors
e.a.

Glazen & Munten
Info volgt

Verslag B-FEST

16 augustus 2015
Bier, Baarden en Burgers op Belcrum Beach Breda.
We waren nogal laat met de aankondiging maar desondanks waren er toch dik 300 bezoekers. Onder het genot van de bieren van Brouwerij Bliksem en Brouwerij Frontaal kon je genieten van heerlijke hamburgers van smaaker en muziek van dj Vagabond en Psychedelische garagerock van Passing Goat. Ook zoorgde Mr Wally’s Barbershop ervoor dat alle baarden en snorren er weer puik uitzagen. Volgend jaar weer en dan nog meer livemuziek, Baarden en Bier!

Belcrum Beach
Smaaker
Brouwerij Frontaal
Mr. Wally’s Barbershop

By in News 0

BREWDA

Vorig jaar was Brewda een enorm succes! Dit jaar pakken ze het groter aan met een nieuwe unieke locatie, meer livemuziek, meer lekker eten en uiteraard meer brouwers met geweldige bieren.

info
Het bierfestival wordt gehouden in Electron, een broeiplaats voor kunst en cultuur in breda. Het festival is geopend van van 13.00 tot 21.00 uur. In de grote expositieruimte zijn de brouwers te vinden met hun lekkere bieren, buiten kan je lekker staan en wat eten van één van de foodtrucks. Zowel binnen als buiten zijn er ook een groot aantal biertafels neergezet zodat je kan uitpuffen en van je biertje kan genieten.

kaartverkoop
Vorig jaar liep het storm met de ticketverkoop en waren alle early-bird tickets uitverkocht. Tickets zijn dit jaar te koop via:
Voor een ticket krijg je een festivalglas, een festivalboekje en een tweetal consumptiemunten.

Brouwerijen
We hebben een supertoffe mix van de gevestigde orde en uiteraard nieuwkomers! De volgende brouwerijen zijn dit jaar aanwezig:

1. Brouwerij Frontaal
2. Oedipus Brewing
3. Brouwerij Bliksem
4. Brouwerij Hilldevils
5. Rooie Dop
6. Katjelam
7. Brouwerij de Natte Gijt
8. Van Moll
9. RUIG Bier
10. De Kromme Haring
11. Ramses Bier
12. Brouwerij de Molen
13. Brouwerij Duits & Lauret
14. Berghoeve Brouwerij
15. Brouwerij Het Uiltje
16. De Bebaarde Brouwer

eten
Bij lekker bier hoort natuurlijk lekker eten. Daarom zijn er dit jaar weer een aantal cateraars aanwezig om de bezoeker te voorzien van lekker hapjes.

1. Dokter Worst
2. Lokaal-B
3. Smaaker

More to be announced!

BREWDA

Beyerd Bierfestival

beyerd

Zondag 31 mei organiseert Café Restaurant Brouwerij De Beyerd tijdens Bourgondisch Boschstraat Breda voor de 2e maal het Beyerd Bierfestival. Tijdens dit festival presenteren 10 streekbrouwerijen hun bieren. Verder worden er activiteiten georganiseerd door de ondernemers van de Boschstraat.

Brouwerij Bliksem is natuurlijk van de partij en we nemen genoeg lekkers mee. Wat dacht je van de Black Sabbath (Quadrupel) en Kermis in de Ale (Black IPA), maar ook de twee tarwe broertjes Bolt en Blitz. En wie weet nog wat extra lekkers. Kom gezellig langs!