Events

BREWDA

Vorig jaar was Brewda een enorm succes! Dit jaar pakken ze het groter aan met een nieuwe unieke locatie, meer livemuziek, meer lekker eten en uiteraard meer brouwers met geweldige bieren.

info
Het bierfestival wordt gehouden in Electron, een broeiplaats voor kunst en cultuur in breda. Het festival is geopend van van 13.00 tot 21.00 uur. In de grote expositieruimte zijn de brouwers te vinden met hun lekkere bieren, buiten kan je lekker staan en wat eten van één van de foodtrucks. Zowel binnen als buiten zijn er ook een groot aantal biertafels neergezet zodat je kan uitpuffen en van je biertje kan genieten.

kaartverkoop
Vorig jaar liep het storm met de ticketverkoop en waren alle early-bird tickets uitverkocht. Tickets zijn dit jaar te koop via:
Voor een ticket krijg je een festivalglas, een festivalboekje en een tweetal consumptiemunten.

Brouwerijen
We hebben een supertoffe mix van de gevestigde orde en uiteraard nieuwkomers! De volgende brouwerijen zijn dit jaar aanwezig:

1. Brouwerij Frontaal
2. Oedipus Brewing
3. Brouwerij Bliksem
4. Brouwerij Hilldevils
5. Rooie Dop
6. Katjelam
7. Brouwerij de Natte Gijt
8. Van Moll
9. RUIG Bier
10. De Kromme Haring
11. Ramses Bier
12. Brouwerij de Molen
13. Brouwerij Duits & Lauret
14. Berghoeve Brouwerij
15. Brouwerij Het Uiltje
16. De Bebaarde Brouwer

eten
Bij lekker bier hoort natuurlijk lekker eten. Daarom zijn er dit jaar weer een aantal cateraars aanwezig om de bezoeker te voorzien van lekker hapjes.

1. Dokter Worst
2. Lokaal-B
3. Smaaker

More to be announced!

BREWDA